Handsprit

Beställ din beröringsfria handspritsautomat via kundservice 054-690 790, info@stadtjanst-varmland.se eller kontakta ditt närmaste lokalkontor

Dispenser för automatisk handdesinfektion med handsprit

Att desinficera händerna regelbundet är viktigt, inte minst under den pågående pandemin.

Vi introducerar därför en ny tjänst: Beröringsfri handspritsautomat, en automatisk dispenser för handdesinfektion – tre modeller för alla platser!

Handspritsautomat

Handspritsautomat för en tryggare arbetsplats

Enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer är det viktigt att hålla händerna rena. Med denna handspritsautomat förenklas handhygienen för all personal. Även kunder skulle uppskatta att enkelt kunna desinficera händerna när de är på besök. Cirka 80 procent av alla bakterier överförs via handytorna, och att ha en god handhygien skyddar därmed effektivt, inte bara mot covid-19, utan också mot säsongsinfluensa, vinterkräksjuka och vanliga förkylningar.

Tre modeller för alla platser

Med våra beröringsfria handspritsautomater får du den optimala lösningen. Den helautomatiska och beröringsfria apparaten ger dig en lagom dos handsprit utan ohygieniska knapptryck. Vi erbjuder dessutom handspritsautomater med företagsanpassad dekor-design. Det stärker ditt varumärke och gör att ditt företag framstår som precis så ansvarstagande som det faktiskt är.

Bordsdispenser Bas handspritsautomat

Bordsdispenser Bas är en smidig handspritsautomat som är nära till hands.
• Höjd: 470 mm Bredd: 250 mm Djup: 215 mm

Golvdispenser Bas handspritsautomat

Golvdispenser Bas är en smidig handspritsautomat som kan stå mitt i trafiken.
• Höjd: 1320 mm Bredd: 350 mm Djup: 350 mm

Golvdispenser Premium handspritsautomat

Golvdispenser Premium är en tålig handspritsautomat för högtrafik, med stor exponeringsyta för egna budskap och profilering och med möjligheten att utöka till 10 000 doseringar (extra tillbehör). Möjlig även som vägg- och bordsdispenser (Höjd: 706 mm)
• Höjd: 1700 mm Bredd: 400 mm Djup: 200 mm

 

Vi sköter både installation och underhåll, så att du slipper allt krångel.  

Sammanfattande information: 

  • Automater för alla platser
  • Gel, foam eller spray 
  • Aktiveras utan beröring 
  • Både nät- och batteridrift
  • Enkel påfyllning
  • Möjlighet till företagsanpassad design

Kontakta ditt närmaste lokalkontor eller kundservice 054-690 790, info@stadtjanst-varmland.se eller via kontaktformuläret – så hjälper vi dig med din beröringsfria handspritsautomat!

Alla våra tjänster