Desinficering

DESINFICERING – sanering av coronavirus på arbetsplatsen

Utvecklingen på desinficeringsområdet har gått snabbt de senaste åren – något som förstås är extra välkommet i tider av otyglad coronavirusspridning. Den senaste elektrostattekniken gör det möjligt att snabbt rengöra stora ytor med hundraprocentig täckning.

Våra avancerade elektrostatmaskiner sprejar med hjälp av en kompressor ut en fin dimma av elektriskt laddade droppar, som söker sig in i minsta lilla skrymsle där en vanlig manuell desinficering aldrig skulle komma åt. De finfördelade dropparna sveper runt alla ytor och täcker dem effektivt – under, över, bakom, inuti.

Behandlingen är lika verkningsfull på hårda ytor som trä, glas, metall och plast som på mattor, möbler och andra textilier. Tekniken innebär att varje milliliter av desinficeringsmedlet hamnar precis där det gör nytta. Effekten blir total och jobbet går snabbt. Grundprincipen är ungefär densamma som vid pulverlackering – når överallt utan spill!

Vår elektrostatbehandling ger ett förebyggande och långtidsverkande skydd, inte bara mot virus utan även mot bakterier och andra ämnen som kan orsaka dålig lukt. Du får säkrare och fräschare lokaler på nolltid – hör av dig så berättar vi mer!

Alla våra tjänster