Vi tar hand om
ert företag

En väl fungerande städning är en grundförutsättning för en trivsam och trygg arbetsmiljö. Det är ett uppdrag som förtjänar att tas på allvar, en fråga om förtroende. Därför arbetar vi efter ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001, samtidigt som vi är auktoriserade av branschorganisationen Almega Serviceföretagen. Det innebär bland annat en garanti för att du alltid möter välutbildad och legitimerad personal – och att du kan vara säker på att vi arbetar med att ständigt förbättra oss mot allt tuffare kvalitets- och miljömål.

Städtjänst Värmland är ett väletablerat och anrikt företag, som tack vare goda och långsiktiga kundrelationer vuxit till att bli en ledande aktör i branschen. Vi är sedan 2011 en del av Skaraborgs Städ, som totalt har över 500 medarbetare över stora delar av Götaland – alltid med en bevarad lokal förankring på alla verksamhetsorter. Vi är även rikstäckande genom koncernens delägarskap i Servicecompagniet.

När du väljer Städtjänst Värmland får du en seriös och engagerad leverantör som följer spelreglerna – med råge. För oss är det självklart med kollektivavtal och kvalificerad fortbildning för all personal. Så skapar vi engagerade, kompetenta medarbetare med yrkesstolthet, laganda och en utpräglad känsla för service i alla tjänster vi utför. Välkommen att prova oss!