Olssons Städ = Städtjänst Värmland

Från 1 oktober 2021 är anrika Olssons Städ i Kristinehamn en del av Städtjänst Värmland. Olssons städ startade redan 1972 av Tore och Gunvor Olsson och har under åren samlat på sig värdefull erfarenhet och många nöjda kunder. I och med förvärvet växer Städtjänst Värmland med ett kontor i Kristinehamn vilket förbinder Städtjänst Värmland med vårt moderbolag Skaraborgs Städ på ett bra sätt.

För dig som kund innebär det ingen större förändring. Städtjänst Värmland tar över kunder och personal och vi fortsätter att utvecklas tillsammans för att bli en ännu starkare och kunnigare städpartner i Värmland.

Precis som tidigare arbetar vi mot alla typer av företag och privat. Inget städuppdrag är främmande eller för komplicerat för oss. Från traditionell, daglig kontorsstädning till tuffare industristädning och kvalificerade saneringstjänster.

Städtjänst Värmland är ett väletablerat och anrikt företag, som tack vare goda och långsiktiga kundrelationer vuxit till att bli en ledande aktör i branschen. Genom vårt moderbolag Skaraborgs Städ kan vi erbjuda samma höga kvalitet som på hemmaplan i ett mycket större geografiskt område – en fördel för dig som bedriver verksamhet på flera orter. Koncernen har totalt mer än 800 anställda och Skaraborgs Städ är, precis som Städtjänst Värmland och Olssons Städ, ett kvalitetsmedvetet familjeföretag med stark lokal förankring. Vi är även rikstäckande genom ett nätverk av samarbetspartners.

Nya och tidigare kunder hälsas välkomna till Städtjänst Värmland!

Har du frågor, kontakta gärna våra serviceledare i Kristinehamn

Läs om våra tjänster här och om Skaraborgs Städ här