Städtjänst Värmland är ett väletablerat och anrikt företag, som tack vare goda och långsiktiga kundrelationer vuxit till att bli en ledande aktör i branschen. Vi är sedan 2011 en del av Skaraborgs Städ, som totalt har över 800 medarbetare inom koncernen över stora delar av Götaland – alltid med en bevarad lokal förankring på alla verksamhetsorter.

Hur ser din dag ut?

I Serviceledarrollen får du chansen att göra allt, både ha personal- och kundansvar. Som Serviceledare skall du se till att våra kunder är nöjda med kvalité, bemötande och service. Du följer upp dina kunder kontinuerligt och arbetar dagligen med merförsäljning då du är lyhörd och har ett öga för att se kundens behov. Vid nya kunduppdrag borgar du för att uppstarten fungerar som den ska. I ledarskapet ingår rekrytering, anställning, upplärning, coachning och uppföljning med dina medarbetare. Du kommer att ha ett administrativt ansvar vad det gäller schemaläggning, tidrapportering, anställningar samt övrig uppföljning och dokumentation i våra system.

Kvalifikationer

Den vi söker har goda ledaregenskaper och erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare samt vana från administrativt arbete och en god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift. För att trivas i rollen bör du vara noggrann, positiv, kvalitetsmedveten, stresstålig och inneha en stor portion servicekänsla. Kvalité och service bör vara dina ledord. Förmåga att växla mellan att arbeta strukturerat men ändå ha känslan för en hög flexibilitet i arbetet är viktigt. Arbetet kan kräva högt tempo, varför du bör vara stresstålig och se möjligheter i stället för problem.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom städbranschen och därmed praktisk vana av och kunskap om städteknik och dess olika metoder. Hotell och restaurangbranschen kan också vara en lämplig bakgrund. Vi vill att du har genomgått någon form av ledarutbildning, och gärna en städutbildning såsom SRY eller PRYL. Goda kunskaper i svenska språket samt ”B” körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vem trivs i rollen

Du är en trygg och positiv arbetsledare som trivs med att jobba i en ledande befattning. Med både kund- och personalansvar och en intensiv arbetsdag som alltid ser olika ut, krävs det att du gillar att mötas av variation och utmaningar i din vardag. Du är duktig på att motivera och coacha andra och tycker om att dela med dig av din kompetens. Det är viktigt att du är en god lyssnare och har förmågan att skapa goda relationer. Den som är prestigelös, driven och trygg i sig själv kommer att ha goda förutsättningar att lyckas i arbetet

Arbetstid

Tjänsten är en tillsvidareanställning vilken inleds med en provanställning. Sysselsättningsgrad 100%. Tjänsten är till viss del säsongsbetonad, vilket innebär att du arbetar lite mer på vinterhalvåret och har möjlighet till mer ledighet under sommaren. Kollektivavtal finns mellan Almega Tjänsteförbunden samt Ledarna/Unionen.

 

Ansökan och kontakt

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Regionchef, Marie Öhberg på tel. 054 -690 793

Ansökan sker via e-post till: kungsberget@stadtjanst-varmland.se

Märk ansökan: ”Serviceledare”

Urval sker löpande.

Sista ansökningsdag 2022-09-30.

Tillträde: Snarast