Ett varierat jobb
I serviceledarrollen får du chansen till ett mycket varierat jobb. Som serviceledare skall du först och främst se till att våra kunder är nöjda. Du följer upp hur arbetet löper på kontinuerligt och är lyhörd för att se och uppfylla kundens behov samt hittar möjligheter till merförsäljning. I ledarskapet ingår också rekrytering, anställning, upplärning och coachning av ditt team av lokalvårdare. Administrativt har du ansvar för schemaläggning, tidrapportering, anställningar samt övrig uppföljning och dokumentation i våra system. Till din hjälp finns också en teamledare som jobbar tillsammans med lokalvårdarna.

En arbetsgivare med möjligheter
Städtjänst Värmland är ett väletablerat och anrikt företag, som tack vare goda och långsiktiga kundrelationer vuxit till att bli en ledande aktör i branschen. Vi är sedan 2011 en del av Skaraborgs Städ, som totalt har över 800 medarbetare inom koncernen över stora delar av Götaland. Hos oss har du alltid möjlighet till kompetensutveckling och även styra hur du vill lägga upp ditt arbete. Kika gärna runt här på vår hemsida för att läsa mer.

Skaraborgs är ett väletablerat och anrikt företag, som tack vare goda och långsiktiga kundrelationer vuxit till att bli en ledande aktör i branschen. Tillsammans med Städtjänst Värmland, som är en del av koncernen, är vi över 800 medarbetare över stora delar av Götaland. Hos oss har du alltid möjlighet till kompetensutveckling och även styra hur du vill lägga upp ditt arbete. Kika gärna runt här på vår hemsida för att läsa mer.

Kvalifikationer
Den vi söker har erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare. Vana från administrativt arbete och en god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift är viktigt. För att trivas i rollen bör du vara noggrann, positiv och ha en stor portion servicekänsla.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom städbranschen och därmed praktisk vana av och kunskap om städteknik och dess olika metoder. Hotell- och restaurangbranschen kan också vara en lämplig bakgrund. Goda kunskaper i svenska språket samt körkort för bil är ett krav.

Men kom ihåg att vem och hur du är, är alltid viktigare än vad du jobbat med tidigare!

Vem trivs i rollen?
Du är en trygg och positiv arbetsledare som trivs med att jobba i en ledande befattning med varierande uppgifter. Du gillar att motivera och coacha andra och tycker om att dela med dig av det du kan.

Arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad 100%. Kollektivavtal finns mellan Almega Tjänsteförbunden samt Ledarna/Unionen.

Ansökan och kontakt

Jag heter Marie Öhberg och är regionchef här på Städtjänst Värmland. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten?, ring mig redan idag på tel. 054-690 793.

Ansökan sker via e-post till: rekrytering@stadtjanst-varmland.se

Märk ansökan med: ”Serviceledare”

Urval sker löpande.

Sista ansökningsdag 2022-11-30.

Tillträde: Snarast