Vi söker semestervikarier till Kristinehamn

Städtjänst Värmland söker vikarier inför årets huvudsemester, likaså för ordinarie personals semester och sjukfrånvaro under övriga delar av året. 

Som lokalvårdare är du företagets ansikte utåt. Du är en gladlynt och positiv person som tycker om att städa och hålla ordning. Du är noggrann, engagerad, lyhörd, ärlig samt har en hög servicenivå och stor ansvarskänsla. Du har blick för kvalité och lätt för att kommunicera. Arbetet kan kräva högt tempo, varför du bör vara stresstålig och se möjligheter istället för problem. Du som söker får gärna ha erfarenhet av lokalvård men det är inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform: Vikariat

Kvalifikationer: Svenska språkkunskaper i tal och skrift är ett krav, samt ”B” Körkort

Arbetstid: Dagtid, kväll och helg kan förekomma

Kollektivavtal: Serviceentreprenadavtalet mellan Fastighets och Almega.

Sista ansökningsdag: 2022-03-15

Våra värdegrunder är Pålitlighet, Ansvar, Kompetens, Engagemang och Tillgänglighet. Dessa värdegrunder förväntas du stå bakom då du arbetar hos oss. Tycker Du att uppdraget låter spännande och anser att Du är rätt person för uppdraget så är du varmt välkommen med din ansökan. 

Urval kommer att ske löpande varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

 

 

För ansökan och
frågor kontakta:

Serviceledare Marie Larsson

E-post: marie.larsson@stadtjanst-varmland.se
Telefon: 0550-500 091

Sista ansökningsdag: 2023-03-15
Urval sker löpande.

Om Städtjänst Värmland

Städtjänst Värmland är ett väletablerat och anrikt företag, som tack vare goda och långsiktiga kundrelationer vuxit till att bli en ledande aktör i branschen. Vi är sedan 2011 en del av Skaraborgs Städ, som totalt har över 800 medarbetare.