HEMSTÄD & FÖRETAGSSTÄD KRISTINEHAMN

Företagsstäd i Kristinehamn - professionell städning för hem och företag. Med förvärvet av Olssons städ AB i Kristinehamn kan vi nu även erbjuda våra tjänster här. BOKA Företagsstäd

Kontaktuppgifter

E-post & telefon

Postadress

Städtjänst Värmland
Riggatan 1
681 42 Kristinehamn

Besöksadress

Riggatan 1
681 42 Kristinehamn


Se vägbeskrivning

Företagsstäd i Kristinehamn

Städtjänst i Värmland är familjeföretaget med ett storföretags resurser. Vi erbjuder allt från företagsstäd till hemstäd, byggstäd, fönsterputs, golvvård, industristäd och mycket mer. Vi har även tilläggstjänster – allt för att göra din vardag så enkel som möjligt.

Från 1 oktober 2021 är anrika Olssons Städ i Kristinehamn en del av Städtjänst Värmland. Vi fortsätter att utvecklas tillsammans för att bli en ännu kunnigare städpartner. Vi är din städfirma i Kristinehamn!

Professionell företagsstädning i Kristinehamn

Våra ledord är att en väl fungerande städning är en grundförutsättning för en trivsam arbetsmiljö – och då behöver du en pålitlig samarbetspartner med rätt kompetens. Allt vi gör bottnar i en känsla för service och en vilja att underlätta er arbetsdag.

Vilken typ av städhjälp i Kristinehamn behöver ert företag? Hos oss kan ni få hjälp med traditionell kontorsstäd samt en rad andra typer av arbetsplatsservice såsom påfyllning av förråd, vaktmästeri och tvätthantering.

Det mesta är möjligt och vårt mål är att ni inte ska behöva mer än en servicepartner – oss på städtjänst!

Din städfirma för företag och hemstäd

Hos oss kan du få städhjälp i Kristinehamn även på hemmaplan. Vår hemstäd utförs av välutbildade proffs. Beroende på dina behov kan vi hjälpa till med exempelvis flyttstäd, fönsterputs, trädgårdsskötsel eller tak- altan- och fasadtvätt.

Vi vet att det kan vara svårt att få ihop vardagen ibland – därför är vi flexibla med våra tjänster och du kan välja att låta oss utföra den vid enstaka tillfällen eller mer regelbundet. Självklart går vi tillsammans igenom vad som behöver göras och hur ofta innan vi kommer överens om ett pris.

Behöver du städhjälp i företaget eller privat? Vi är din erfarna och kunniga städfirma i Kristinehamn. Kontakta oss idag för att få veta mer om eller boka din städtjänst.