Hemstäd & företagsstäd Karlstad

Företagsstäd i Karlstad - professionell städning i hemmet eller företagsstädning.

Kontaktuppgifter

E-post & telefon

Postadress

Städtjänst i Värmland AB
Gjuterigatan 21
652 21 KARLSTAD

Besöksadress

Gjuterigatan 21
652 21 KARLSTAD


Se vägbeskrivning

Kontaktpersoner

Regionchef

Hemservice

Fönsterputs / Specialen

Företagsledning ägare

Företagsstäd i Karlstad

En välstädad och trivsam arbetsplats ger inte bara en bra arbetsmiljö, det ökar också produktiviteten och arbetsglädjen. Dessutom sänder det positiva intryck till både kunder och besökare. Städtjänst i Värmland utför städtjänster för både företag och privatpersoner. Du kan också bestämma vilken typ av städning du vill ha hjälp med, och om den ska bli utförd regelbundet eller som ett engångsuppdrag.

När du anlitar oss kan du känna dig säker på att uppdraget blir korrekt utfört av våra professionella städare. Det spelar ingen roll om det handlar om golvvård, fönsterputs eller storstädning. Innan vi påbörjar uppdraget ber vi dig fylla i den prioriteringslistan vi utgår ifrån när vi städar.

Professionell städfirma Karlstad städning av kontor till industristädning

När det gäller rengöring av industrilokal har vi resurser för att lösa dina servicebehov för städning i Karlstad. En grundlig storstädning av industrilokaler bidrar till en trygg och säker arbetsmiljö, samtidigt som det motverkar negativa miljöeffekter. En fördel med att anlita oss är att vi har kunskaper om tuffare rengöringsmetoder. Våra städhjältar är även utbildade för att minimera risker samt om vilka säkerhetsföreskrifter som gäller inom industrin.

Det första intrycket är viktigt oavsett om det är en reception, kontor eller en stor industrilokal som ska städas. Våra städare har erfarenhet av städning inom många olika näringsverksamheter med allt från fastighetsbolag med kontor till industristädning. Hör av dig till oss så hjälper vi dig med företagsstädning i Karlstad

Städfirma Karlstad – hemstäd

Det är skönt och avkopplande att komma hem till ett välstädat hem men det är inte alltid som det finns tid att hinna med att städa i dagens hektiska tillvaro. Att hinna städa mellan jobbet, träningen och barnens aktiviteter kan vara svårt för de flesta. Vi på Städtjänst i Karlstad kan hjälpa dig med hemstädning och storstädning så att du får tid att njuta och koppla av med familjen.