Hemstäd & företagsstäd Karlskoga

Företagsstäd i Karlskoga - professionell städning i hemmet eller företagsstädning.

Kontaktuppgifter

E-post & telefon

Postadress

Städtjänst i Värmland AB
Skogsrundan 14
691 43 KARLSKOGA

Besöksadress

Skogsrundan 14
691 43 KARLSKOGA


Se vägbeskrivning

Kontaktpersoner

Tina Waara

Ambulerande serviceledare

Din städfirma i Karlskoga

Städtjänst i Värmland är familjeföretaget med ett storföretags resurser. Vi erbjuder städhjälp i Karlskoga för alla typer av företag och privata kunder. Inget städuppdrag är för komplicerat för oss och vi utför allt från traditionell kontorsstädning till tuffare industristädning.
Sedan den 1 oktober 2021 är anrika Olssons Städ i Kristinehamn en del av Städtjänst Värmland. Vi fortsätter att utvecklas tillsammans och göra kvalitén av våra städtjänster ännu bättre. Beställ din städhjälp i Karlskoga hos oss!

 

Professionell företagsstäd i Karlskoga

Vi tror på att en väl fungerande städning är en grundförutsättning för en trivsam arbetsmiljö – därför bottnar allt vi gör i en känsla för service. Det handlar om att göra er vardag på jobbet så enkel som möjligt.

Av oss kan ert företag få den städhjälp just ni behöver. Det kan vara allt från traditionell kontorsstädning till s.k. ”facility services” eller tilläggstjänster såsom vaktmästeri, fastighetsskötsel och tvätthantering. Vi är öppna för de flesta möjligheter vad gäller företagsstäd och vårt mål är att du inte ska behöva mer än en servicepartner. Vi är er lojala och kunniga städfirma i Karlskoga. Låt oss ta hand om er företagsstäd så att ni kan fokusera på kärnverksamheten!

 

Städhjälp för företag och hemstäd

Det är inte alltid helt lätt att få ihop vardagen med familj och jobb. Därför erbjuder vi självklart även hemstäd i Karlskoga för privatpersoner. Av oss kan du få hjälp med till exempel altantvätt, flyttstädning eller trädgårdsskötsel.
Beroende på hur din vardag ser ut kan du välja att låta oss utföra vår städhjälp vid enstaka tillfällen, men de flesta föredrar regelbunden hjälp enligt avtal. Tillsammans kommer vi överens om vad som behöver göras samt hur ofta, och sen erbjuder vi ett fast månadspris baserat på just dina behov.

Letar du efter hjälp med företagsstäd eller hemstäd? Vi är din städfirma i Karlskoga. Kontakta oss idag för att få veta mer om eller boka din städtjänst!