När Georg Lundqvist grundade Städtjänst Värmland i Karlstad 1962, hade han nog ingen aning om att företaget skulle bli vad det är idag. Då var det bara ett litet företag med familjemedlemmarna som sina viktigaste anställda. När sonen Håkan, som fostrats sedan barnsben inom företaget tog över, var det naturligt att de familjevärderingar och den kärlek till Värmland som alltid präglat verksamheten skulle fortsätta vara grunden i företaget.

Att företaget har växt under åren har inget med ändrade arbetssätt eller nya värderingar att göra, snarare är det ett naturligt resultat av hårt arbete, och en stor tro på att nöjda kunder och säkra leveranser är det viktigaste ingrediensen i verksamheten. Något som allt fler kunder upptäckt och uppskattat.

Sedan 2011 ägs Städtjänst Värmland av Skaraborgs städ, ett företag som även det har drivits som ett familjeföretag under alla sina år. I framtiden kommer man fortsätta jobba som man alltid har gjort, och det är att fortsätta att vara Värmlands mest professionella och miljövänliga städfirma där kunden alltid står i fokus.