Välkommen Barilla!

Vi har fått förtroendeuppdraget att ta hand om städservicen och lokalvården för Barilla Sveriges fabriker och anläggningar i Filipstad! Barillagruppen är världens största producent av pasta och pastasåser och Europas ledande bagerikoncern med bl a varumärket Wasa som är världens största producent av knäckebröd! Anläggningen i Filipstad har ca 400 anställda. Vi tackar stolt för förtroendet och ser framemot ett fint samarbete!

Barillas sökkriterier för städ- och servicepartner:
”Vi söker ett företag som kan ta totalt ansvar för städservice/lokalvården. Vi vill att personalen som ska arbeta hos oss tar stort eget ansvar, samt är kompetenta. Vidare ser vi gärna ett företag som tar ansvar för sin personal och som skapar förutsättningar för sina medarbetare att lyckas kunna känna stolthet över sitt arbete oavsett bakgrund och förutsättningar”